FAQ

Werkwijze

Wij komen bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken en vorm te geven. Zodra alle wensen met elkaar zijn afgestemd, ontvang je van ons een offerte/opdrachtbevestiging. Als deze is goedgekeurd, starten wij met het artwork/de creatie. Vervolgens geef je eventuele feedback en je akkoord op het artwork, waarna wij starten met de productie. Zodra de productie is voltooid, resteert alleen nog de levering, Kort na de levering volgt vaak nog een nabespreking om te vragen of de samenwerking is bevallen en eventuele nieuwe wensen door te nemen.

Levertijd

De levertijd is sterk afhankelijk van je product, oplage, verzendmethode en land van herkomst. De levertijd varieert van 1 (spoedopdracht met luchtvracht) tot 14 weken (wanneer je bijvoorbeeld een container over zee laat komen). Zodra we met elkaar in gesprek zijn, is de levertijd een belangrijk onderdeel van onze belofte. We houden je altijd op de hoogte en zullen met elkaar er voor zorgen dat jullie producten op tijd zijn.

Sample

Afhankelijk van het soort product dat je wilt bestellen is het mogelijk om vooraf een sample te ontvangen. Als je een sample wilt ontvangen, worden er samplekosten gerekend die op de uiteindelijke bestelling weer in mindering worden gebracht.

Kleine oplage

De minimum oplage varieert per product. De officiële hoeveelheid gaat volgens MOQ, minimum order quantity.

Eigen ontwerp

Wil je dat wij je helpen met een eigen ontwerp? Na het bespreken van de ideeën, lever je het bestand aan conform onze technische specificaties. Deze kun je bij ons opvragen of sturen wij jou na afspraak toe. Hierna gaan wij aan de slag en gaat het proces verder zoals in onze werkwijze omschreven staat.

Nieuw ontwerp nodig

De illustrators van Kids Marketeers denken graag mee over nieuwe ontwerpen. Regelmatig wordt hen gevraagd om nieuwe characters te verzinnen. Deze tekenen zij uit, met een intro over de persoonlijkheid van deze characters. Na de feedback wordt het nieuwe character verder uitgewerkt totdat je volledig tevreden bent. Voorbeelden van character design vind je hier.

 

Certificering

Onze leveranciers zijn uitsluitend geselecteerd op de Europese wettelijke eisen.